Hoe werken bloesemremedies

..Hoe werken bloesemremedies

Wanneer je denkt dat gevoelens en emoties zoals angst, onzekerheid of onrust op zich zelf staan, dan is dat niet waar. Het ontbreekt je aan het tegenovergestelde en dat is bijvoorbeeld bij angst moed, bij onzekerheid zekerheid en bij onrust (innerlijke)rust. De bloesemremedie(s) die je gaat gebruiken zullen voor jou het ontbrekende toevoegen; dat is altijd het positieve. Werken met bloesemremedies betekent dat je inzicht krijgt om op het voor jou juiste moment een keuze te maken hoe verder te gaan.

Door bloesemremedies te gebruiken leer je je deze unieke kwaliteit eigen te maken. Ze geven je de positieve aanvulling die je nodig hebt en zorgen ervoor dat de nieuwe hogere trilling van de remedie integreren met jouw eigen trilling en dat op die manier de verbinding met je (hogere) zelf hersteld wordt.

Eigenlijk is de beste manier om er achter te komen hoe bloesemremedies werken door ze gewoon te gaan gebruiken. Je ervaart dan zelf hoe het is om door de bloesemremedies bij de hand te worden genomen tijdens een wandeling in een mooie bloementuin waar je steeds weer nieuwe bloemen of planten met unieke kwaliteiten tegenkomt.

Bloesemremedies vervangen geen medische hulp en kunnen naast elke andere vorm van reguliere en natuurgerichte behandelingen gebruikt worden en zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren.

In mijn praktijk werk ik op dit moment met de volgende bloesemremedie systemen:

  • Healing Herbs Bach remedies;
  • Bloesem Remedies Nederland (basis set, Special- en Nieuwetijds-remedies);
  • Living Light Essences (Archangel- en Divine Flame remedies)
  • Bush Flower Essences; ( White Light en Light Frequency remedies)
  • Alaska Flower Essences Project (bloesem- , edelsteen-  en omgevingsremedies);
  • Flower Essences of Fox Mountain (Children’s Kit);
  •  Orchid Flower Essences