Een weg naar kennis van jezelf in jezelf!        

Zweedse Orchidee Remedies

De remedies zijn gemaakt met wilde orchideeën uit Jämtland. Alle remedies worden gecreëerd in een proces dat betekent dat er geen bloemen worden geplukt. Ze worden vervaardigd met behulp van een nieuwe techniek waarbij ze in water buigen en na het creatieve proces kunnen blijven groeien. Het geeft een meer vloeiende energiekwaliteit en meer aarding aan de remedies.

De orchideeën remedies werken via Betekenis en Integratie. Het gaat om het verzamelen en begrijpen van stukjes van de puzzel van je leven, het zien en begrijpen van je oorsprong. Waarom dingen zijn geweest zoals ze waren en welke kansen je hebt om door te gaan. De algemene ondersteuning biedt de orchideeën remedies door een stroom van creativiteit vanuit het hart en de geest te creëren, zodat ze beide kunnen worden geïntegreerd. De Zweedse remedies van Orchid zijn het resultaat van mijn intonatieproces en studie van wilde Zweedse orchideeën die in 1999 begon.

Welkom bij een reis naar het bewustzijn van de wilde Zweedse orchideeën. // Lisa Sandberg

Indien je meer wilt weten over bloesemremedies, het doel en de mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek.

Marianne Nederstigt