Over mij

Marianne Nederstigt

o  Welkom op mijn website

Ruim 20 jaar werk ik in mijn praktijk met bloesemremedies. Na het afronden van de opleiding Essentieel Therapeut en het volgen van workshops Systemisch Werken ben ik werkzaam als  natuurgeneeskundig therapeut.

Ik ben geïnteresseerd en geïnspireerd in de ontwikkeling die een mens kan ondergaan op zowel geestelijke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Daarnaast ben ik geboeid in hoe we ons gedragen in contact met onszelf en anderen.

Ik doe ook veel inspiratie op in de natuur en ervaar het werken met bloesemremedies als een samenwerking met de natuur in zijn puurste vorm. Bloesemremedies hebben me gefascineerd vanaf het moment dat ik met ze kennismaakte. Het is altijd weer mooi om te zien wat een ogenschijnlijk eenvoudige bloem teweeg kan brengen.

Door mijn werk als  natuurgeneeskundig therapeut word ik in staat gesteld om te werken met lichaam, ziel en geest.

Elk mens draagt een persoonlijk pakket met zich mee. Dit pakket wordt meegenomen als hij – in zijn eigen unieke tempo – op weg gaat naar (zelf)liefde, bewustwording, inzicht en bestuurskracht. Ik ga met respect en zorg om met deze aspecten, daarnaast zijn integriteit en het creëren van een persoonlijke en vertrouwelijke omgeving belangrijke uitgangspunten voor mij.

Indien je meer wil weten over eventuele mogelijkheden voor jou, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatief gesprek. Je kunt me ook bellen of mailen.

Marianne Nederstigt

Interesse of vragen?