Workshops

Bloesemremedies kennismaking

Misschien ken je of heb je weleens gehoord van Bach bloesems en/of van Rescue druppels. De Bach bloesems zijn de meest bekende bloesemremedies, dat komt omdat ze (voor zover bekend) het oudste bloesemremedie systeem zijn. Edward Bach was de eerste holistische genezer (lichaam en geest) die uitging van spirituele en emotionele genezende kracht. Hij was duidelijk een man met een spirituele opdracht om een natuurlijke geneeswijze te vinden die door de mens zelf gemaakt en gebruikt kon worden. Er zijn in de loop der jaren meer bloesemremedies systemen gekomen met elk hun unieke kwaliteiten.

Graag wil ik je in deze workshop kennis laten maken met wat bloesemremedies zijn. Naast  de Bach bloesems worden ook andere bloesemremedies systemen besproken. Ook laat ik je ervaren hoe het is om met bloesemremedies te werken en voor jezelf uit te zoeken.

Werken met bloesemremedies is samenwerken met de natuur in zijn puurste vorm. Het is altijd weer mooi om te zien wat een ogenschijnlijk eenvoudige bloem teweeg kan brengen.

Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Wat zijn bloesemremedies en hoe werken ze;
  • Hoe worden ze gemaakt;
  • Verschillende bloesemremedie systemen;
  • Manieren om bloesemremedies te gebruiken;
  • Op welke wijze je voor jezelf een remedies kunt uitkiezen.

Na het volgen van de workshop heb je wellicht een eerste stap gezet om samen met de bloesemremedies verder te gaan werken aan je eigen bewustzijn en (innerlijke) groei.

Kortom een uiterst boeiende workshop, waarbij ontspanning en het plezier in wat we doen voorop zullen staan.

 

Locatie:                          nog niet bekend

Adres:

Plaats:

Aantal deelnemers:        maximaal 5

Prijs:                                € 25,00 (incl. BTW) + syllabus, lesmateriaal (doseerflesje met remedies), koffie en thee

Info:                                 info@realnature.nl, Telefoon 06 – 51010864

 

 

 

Data workshop

Geen workshop gepland